Alltså jag har stött på något ytterst märkligt. Det är inte Thorsten Flinck i Malous Efter Tio-soffa (även om han  något stirrigt, ofokuserat och halvt liggandes inte kunde avsluta en enda mening) och inte heller P.O. Enquist i samma soffa, trots att han påstod att August Stringberg är en feminist som bara “råkat säga lite olyckliga saker”.

Nej, det absolut märkligaste just nu är Kungssängens Cue-kollektionreklam. Cue, vad sjutton är det kanske du säger högt för dig själv och suckar uttråkat.  Jo, Cue är en svensk musikduo som år 1997 fick megahitten Burnin’   i  och med TV-serien Glappet. Du har med all säkerhet hört den. Efter detta har gruppen, enligt wikipedia, bland annat släppt en skiva år 2006. Vilket ju knappast kan ha blivit någon hit, för det här har då aldrig jag hört talas om förut.

I vilket fall, sångaren Niklas Hjulström är nu något av Kungssängens frontfigur och de lanserar en hel kollektion som han har varit inblandad i. Men alltså… känns det verkligen som en så himla bra idé? Hur i ropet är Cue liksom? Vet folk ens vem han är? Mycket märkligt, som sagt.

/Johanna

Advertisements