Visst anar man en viss likhet mellan Faith och Amanda? Båda två är ju inte så lite bad ass, de har brokiga bakgrunder, tvekar aldrig inför en fight och är riktiga manslukerskor som aldrig vill visa sig svaga inför någon annan.

ImageImage

Även Emily och Buffy har sina likheter, inte sant?

ImageImage

Båda två ser ut som vanliga söta blonda tjejer vilket lurar de flesta. De är seriernas bossar: sjukt fokuserade,  iskalla när det gäller och förekommer alltid the bad guys.

OBS: Spoiler nedan!

Det börjar för övrigt hetta till lite i Revenge, är sjukt glad att de äntligen har blivit av med Tyler, väntar bara på att ovan nämnda Amanda försvinner snart också. Men visst börjar man ana en liten spricka i ders åh så lyckliga förhållande? Amanda är svartsjuk på Emily och dricker på jobbet och kysser en tjej i baren och beter sig allmänt irriterande. Tyvärr är ju Jack alldeles för snäll och skyller på sin egen brist på spontanitet i stället för att bara dumpa henne.

Även liten spännande twist inför avsnitt 13 där David Clarke, i en intervju, bekänner att Charlotte Grayson är hans dotter. Tur det inte var Daniel, men det kanske hade blivit lite väl Skilda världar..

/Pernilla

Advertisements