Lily: Willow- Buffy, behöver jag säga mer? I HIMYM har Alyson Hannigan, som hon ju heter på riktigt, fått behålla en del av den charmen som gjorde henne så bra och viktig i Buffy. Möjligtvis är hon lite mer high maintenance och tjejig och gnällig men what’s not to like, egentligen. Eller jo, ogillar starkt när hon färgar håret mörkt och har det spikrakt. Mycket dåligt grej.

Marshall: Denna fantastiska man! Han har ju egentligen varit med i allt roligt som någonsin gjorts. Tänk Freaks and geeks, Forgetting Sarah Marshall, Knocked up. Behöver jag återigen säga mer? Nej. Min drömman (förutom Alex då! OBS).

Barney: Neil Patrick Harris är nästan den största behållningen med hela serien. Jag vet inte riktigt varför eller vad det är han gör som är så roligt, kanske är det bara att han är bög! Bra grej liksom.

Och sen var det ju Robin och Ted som egentligen inte tillför så värst mycket till serien men allt kan ju inte vara fantastiskt hela tiden heller. Men eftersom hela serien egentligen handlar om vem som är Teds barns mamma så kanske det vore tråkigt utan honom. Och när det gäller Robin så behöver väl alla serier en snygg kanadensare! Visst?

Så.

/Pernilla

Advertisements